Varis esdeveniments esportius d’importància a Castellolí

Dilluns, 13 de febrer de 2012

Durant els mesos vinents diferents esdeveniments esportius de molta importància esdevindran a Castellolí

Zones Bac Bike Trial 2012

Recorregut Volcat 2012

Arribada cursa Tuga 2011

Properament diferents esdeveniments esportius de molta importància es faran a Castellolí. El primer, és el Cros escolar, que es farà aquest diumenge.

El 4 de març hi haurà el Bac Bike Trial, que serà la primera prova del Campionat de Catalunya de Bike Trial. Serà un esdeveniment de rellevància que acollirà Castellolí. El Bac Bike Trial està coorganitzat per Anoia Trial Academy, Moto Club Igualada i l’Ajuntament de Castellolí.

En una altra disciplina, el 8 d’abril Castellolí acollirà la tercera i última etapa de la 6a edició de la cursa de BTT Volcat. Aquesta tercera etapa parteix d’igualada i acaba a Castellolí, amb un recorregut total de 36 km (1200 m de desnivell positiu i 1150 m de desnivell negatiu. Així, Castellolí serà la seu que s’encarregarà de la meta de la cursa. Un fet també de molt rellevància. La cursa Volcat està organitzada per Ocisport, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castellolí.

I per si no n’hi havia prou, la cursa de muntanya Tuga-Trail-Castellolí s’avançarà en les dates (respecte a la passada edició) i es farà el dia 1 de Maig a Castellolí. La Tuga és una cursa de nom que aplega molts corredors aficionats a la cursa de muntanya. Castellolí, doncs, tornarà a ser seu de la Tuga. La Tuga està coorganitzada per UEC Anoia, Tuga active wear, X-avi i l’Ajuntament de Castellolí.