El passat dimarts 27 de març l’Ajuntament de Castellolí es va reunir amb diferents empreses locals

Dijous, 29 de març de 2012

La trobada va estar motivada pels importants esdeveniments esportius que es faran als següents mesos

Diferents empreses de Castellolí es van reunir amb l’Ajuntament per tal de comentar possibles sinèrgies pel que fa a la promoció, lligada als importants esdeveniments esportius que acollirà Castellolí. El poble ha acollit últimament esdeveniments esportius de rellevància (com el Campionat de Catalunya de Bike-Trial), i altres estan programats també a Castellolí (com la meta de la Volcat, o la cursa de muntanya Tuga-Trail-Castellolí 2012).

Aquests esdeveniments comporten moviment i activitat ja que arrosseguen força gent, entre participants i acompanyants. Així que la trobada del passat dimarts va tenir el doble objectiu de veure quines possibilitats es poden presentar per la promoció de les empreses, a la vegada de possibles col·laboracions que ajudin a l’organització dels esdeveniments (i per plantejar-ne en el futur).