La Volcat ARA LLEIDA BCN+ finalitzarà a Castellolí

Dimarts, 27 de març de 2012

El cap de setmana del 8 d’abril Castellolí serà l’arribada de la tercera i última etapa de la cursa de BTT, un tram entre Igualada i Castellolí

Recorregut Volcat 2012

La VOLCAT Ara Lleida Bcn+, que es disputarà en plena Setmana Santa, és una prova de MTB que durant 3 dies (6, 7 i 8 d’abril) recorre paratges de les Terres de Lleida i la província de Barcelona, tots dos territoris de grans recursos naturals i turístics, on els corredors i acompanyants podran gaudir de tot l’esplendor de la naturalesa.

L’última etapa és la més ràpida i curta i transcorre íntegrament per l’Anoia. Amb sortida a Igualada, es dirigeix al poble d’Òdena i a continuació cap a la zona del Bruc sempre amb les muntanyes de Montserrat al fons. La primera part del recorregut és per pistes forestals i a partir de meitat de cursa comencen els corriols i trialeres per la zona propera a la Pobla de Claramunt i a Castellolí. Els corredors es trobaran un total de dos avituallaments durant l’etapa, al primer dels quals hi podran accedir els acompanyants.

El final d’aquesta tercera etapa i també el final de la cursa serà al nostre municipi, on es farà l’entrega de premis.

La VOLCAT és una volta per a tothom, cada un d’ells al seu ritme, amb les seves pròpies expectatives i al seu nivell (open o popular).

Si algú s’hi vol apuntar també ho pot fer, ja sigui per a tota la cursa com per a qualsevol de les seves etapes individuals. Més informació a la web de l’organització aquí.

Més informació

Vincles

La Volcat més Popular

Falten només 2 setmanes perquè comenci a rodar la Volcat Ara Lleida Barcelona +, la volta ciclista en BTT de 3 etapes que creua les terres de Lleida i s’endinsa a la província de Barcelona en plena Setmana Santa, la millor època per gaudir de la bicicleta tot terreny.

Per prendre part en la Volcat, que es disputarà concretament els dies 6, 7 i 8 d’abril, cal estar mínimament preparat ja que les etapes són dures i llargues. Per aquest motiu, si vols participar de l’aventura però no t’atreveixes amb el repte de les tres etapes, si vols pedalejar al costat dels millors però seguint el teu ritme, apunta’t a la modalitat Popular i escull entre pedalar en una o dues etapes. En aquest cas, és important inscriure’s de forma anticipada, ja que cada etapa està limitada a 100 inscrit