Taller sobre alimentació i nutrició a l’escola de Castellolí

Dilluns, 5 de març de 2012

El taller durarà al voltant d’una hora i es farà a l’escola Les Passeres

El dijous 15 de març a la tarda es farà un taller sobre la importància de menjar fruita per a alumnes de P5. El taller s’emmarca en un dels tres ajuts que la Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament de Castellolí, per a realitzar en centres com l’escola Les Passeres.

L’objectiuh del taller és fomentar el consum de fruita entre els nens i nenes de P5. Es comentarà la importàcia de l’alimentació sana per gaudir d’una vida saludable, i la necessitat de menjar diàriament fruita i verdura. El taller comptarà amb moments d’experimentació amb fruita (manipulació i tast). Tot plegat a través de la narració d’un conte sobre el tema.