Castellolí viu el final de la VolCat en un ambient festiu

El repartiment de premis i la botifarrada van posar el punt i final de la sisena edició de la VolCat. Albert Torres, David Pujol, i Santi Villamurt, premis a la participació local

El passat diumenge 8 d’abril la VolCat Ara Lleida BCN+ va fer la seva tercera i última etapa. Els gairebé 350 participants van sortir d’Igualada a les 10h del matí en direcció a Can Masià, la vall de Sant Feliu i Cal Tardà, i coronar el Coll del Bruc. Després de segon avituallament començava la part més tècnica de la prova, entre pistes i viaranys: descens cap a la font del ferro, pujada a Can Muset, el Castell i Cal Jaume. Baixada per l’altre vessant als Masets i retorn per cal Mabras amb un descens final a Castellolí on s’arribava per la pista de sobre les passeres, carrer Aguells, i esprint final a l’Avinguda de la Unió amb línia d’arribada a la plaça de les escoles.

Jukka Vastaranta va guanyar la tercera etapa, que en va tenir prou amb 1 hora 46 minuts per rodar tot el recorregut. En noies, Heidi Sandsto amb 2 hores i 5 minuts, va ser la vencedora.

El portuguès Luis Leao Pinto i la noruega Heidi Sandsto van ser els guanyadors absoluts de la sisena edició de la VolCat. Els corredors han destacat que els ha agradat molt el recorregut de la prova i han gaudit dels viaranys, ràpids i divertits del circuit. L’organització, per la seva part, també s’ha mostrat molt satisfeta de com s’ha desenvolupat l’edició d’enguany.

Cal destacar, també, la participació local: Albert Torres (en la posició 69 de la tercera etapa i finalitzà 63 a la general de la cursa), David Pujol (en la posició 117 de l’etapa i 106 a la general) i Santi Villamunt (en la posició 157 de la tercera etapa, l’única en la que va participar). Tots tres s’han endut el premi a la participació local que ha patrocinat l’ajuntament de Castellolí

La festa va acabar en un ambient de festa familiar; una botifarrada per a tots els participants i un inflable per als més petits van cloure la jornada.

La VolCat, doncs, ha estat un nou esdeveniment esportiu que Castellolí ha acollit i que situa el poble al mapa actual de les principals curses de BTT.  Tots els participants i acompanyats han gaudit de l’entorn immillorable del poble, i s’han mostrat sorpresos del descobriment.

Moltes felicitats a OciEsport pel gran nivell organitzatiu i l’èxit de la prova i moltes gràcies a tots els corredors per participar i moltes gràcies als voluntaris que ho han fet possible.

Més informació

Arxius