El cap de setmana del 5 maig comencen els actes de la Festa Major de Castellolí

La Festa Major de Castellolí, que es concentra del 11 al 13 de maig, s’iniciarà amb actes aquest cap de setmana.

 La Festa Major de Castellolí és de les primeres que es celebren del país. La majoria d’actes es concentren al cap de setmana del 11 al 13 de maig. Tot i així, varis actes s’han programat pels dies previs.

Concretament, el dissabte 5 de maig a les 11h del matí es celebrarà la Festa de la roda, on estan previstes diferents activitats lúdiques amb bicicleta. A la tarda del mateix dissabte, es celebrarà la Copa Anoia de Bike trial, pels alumnes de l’escola Anoia Trial Academy. La copa consta de 4 proves que es duran a terme a les diferents seus de l’Academia i, a Castellolí, per la Festa Major hi podrà participar qualsevol nen que tingui bicicleta de pedals (cal portar casc). Es tracta de passar una bona estona amb la bici i apropar el Bike Trial als nens del poble. La prova consta de 4 zones amb tres nivells de dificultat on els monitors són els “controls” de zona. No és cap competició, no hi ha classificació. Cal la presència dels pares/mares/avis per fer de “motxillers”. La inscripció és gratuïta.

Dissabte 5 de maig també es farà la primera trobada “fem memòria” on, entre tots, es posaran noms i dades a les fotografies de l’arxiu històric de Castellolí.

El diumenge 6 de maig se celebrarà el 7è Campionat de truc; es farà al local La Brillante, i començarà a les 9h del matí.

Durant la setmana prèvia al cap de setmana de Festa Major, també hi haurà actes: el dimarts 8 de maig a les 20h està prevista una xerrada sobre subministraments a la llar que es farà a la Cooperativa; i el dijous dia 10 de maig, la Brillante serà l’escenari d’una exhibició de Country que faran els participants del curs de country organitzat per l’Ajuntament de Castellolí; seguidament, al mateix local de la Brillante, es farà una sessió de cinema Western amb la projecció de la pel·lícula “Red river”.

Tot plegat un bon preludi al plat fort de la Festa Major, que se situarà al cap de setmana del 11 al 13 de maig. Informació ampliada a www.castelloli.cat