Força gent assisteix a la presentació de la Tuga-Trail-Castellolí 2012

Dimarts, 3 d’abril de 2012

Dissabte passat es va fer la presentció de la cursa de muntanya a Castellolí coincidint amb l’obertura de les inscripcions a la mateixa

Presentació Tuga

Presentació Tuga-Trail-Castellolí 2012

Al local municipal La Brillante de Castellolí es va fer la presentació oficial de la Tuga-Trail-Castellolí 2012, la quarta edició de la cursa de muntanya que organitza Tuga Active Wear, X-Avi Tot Muntanya, UECANOIA, i l’Ajuntament de Castellolí.

L’acte va durar tota la tarda de dissabte, es va fer la presentació de la quarta edició de la cursa i se’n van explicar les novetats. A la mateixa tarda es va obrir oficialment el període d’inscripcions i es va oferir un preu especial als presents que van inscriure’s al moment. Finalment, els voluntaris que col·laboraran amb l’organització per treballar per la cursa també es van inscriure.