Tot a punt per la jornada de l’1 de maig: Tuga-Trail-Castellolí 2012

El dimarts 1 de maig Castellolí serà, de nou, l’escenari de la cursa de muntanya Tuga Trail; a més, un dinar popular i una actuació de teatre arrodoniran la jornada

El proper dimarts 1 de maig hi haurà molt d’ambient i moviment a Castellolí. Durant el matí se celebrarà la 4a edició de la cursa de muntanya Tuga-Trail-Castellolí 2012. L’esdeveniment esportiu consta d’una cursa de muntanya, i també d’una caminada popular. Vora els 300 inscrits participaran a la Tuga-Trail Castellolí.

Després de la cursa i la caminada, estarà previst el lliurament de trofeus a les 13h del migdia. Just abans del dinar popular titulat “Porta’t la carn” (és a dir que hi haurà brases a disposició per coure’s la carn, mentre que el pa i la beguda estaran inclosos).

Finalment, el grup TeatrEspontani presentarà l’obra de teatre “Mareig”, que començarà a les 7 de la tarda al local La Brillante (preu: la voluntat).

De fet, aquests actes es presenten com a preludi del seguit d’actes que s’aglutinaran durant la Festa Major de Castellolí, que començaran el dia 5 de maig i s’allargaran fins el dia 13 de maig.