Tot a punt per la Volcat de diumenge a Castellolí

Dijous, 5 d’abril de 2012

Aquest diumenge 8 d’abril Castellolí acollirà la meta de la cursa en BTT Volcat 2012

Recorregut Volcat 2012

Tot està a punt per la Volcat 2012, que finalitza a Castellolí. La prova començarà el divendres 6 d’abril i consta de tres etapes, la tercera correspon al tram Igualada-Castellolí.

L’Ajuntament de Castellolí col·labora amb la cursa, així com varis voluntaris que també s’han ofert per col·laborar.

S’espera que l’esdeveniment porti moviment al poble de Castellolí: està previst que a partir de les 11:30h aniran arribant els corredors a la meta (situada entre l’Ajuntament i la plaça de les escoles) i a partir de les 13h hi haurà el repartiment de premis.

Més informació

Vincles

En motiu de la celebració de la tercera i última, etapa de la cursa de BTT VOLCAT 2012 que enguany finalitza al nostre municipi, l’Ajuntament informa dels talls de carrers que s’ha previst fer, així com del pas de la cursa per les proximitats de cases.

La cursa farà entrada al terme de Castellolí, a Sant Feliu, procedents d’Igualada i Can Macià, per la rotonda de la nova carretera C15. Baixaran cap a la carretera principal i en el trencall es dirigiran cap a cal Jorba. De cal Jorba cap a Cal Tardà. Pujaran al coll del Bruc i per sobre del túnel es dirigiran cap a Can Soteras, baixaran a la Font del ferro i d’aquí cap a Cal Jaume, Cal Mabres i tornada cap a Castellolí arribant per Les passeres. La cursa arribarà al poble per les passeres i pel carrer Auguells anirà fins a l’Avinguda de la Unió, on es farà l’esprintada final fins a la línia de meta situada a davant de la Brillante.

La prova començarà a Igualada a les 10:00 del matí i està previst que els primers corredors arribin a Sant Feliu a partir de les 10:15, i a l’Avinguda Unió a les 11:30. Us demanem que ho tinguen en compte si heu de circular pels camins i carrers afectats.

Us demanem disculpes per les molèsties ocasionades i que sigueu respectuosos amb els participants i l’organització de la prova. L’Ajuntament agraeix la col·laboració.

Regidoria d’Esports