Aquest cap de setmana comencen els actes de Festa Major a Castellolí

Malgrat la majoria d’actes es concentraran al cap de setmana del 11 al 13 de maig, varis actes s’han programat durant aquest cap de setmana i la setmana vinent

La Festa Major de Castellolí se celebra aviat, a principis de maig. Enguany el programa d’actes, que es pot descarregar pitjant aquí, recull propostes per totes les edats i que es reparteixen entre el 5 de maig i el 13 de maig, malgrat la majoria dels actes estan concentrats durant el cap de setmana del 11 al 13 de maig.

Així, tenim a la vista els primers actes de la Festa Major de 2012:

El dissabte 5 de maig a les 11h del matí, a la zona esportiva de Castellolí, hi haurà la “Festa de la roda”, on petits i grans duran la bicicleta (o qualsevol estri amb rodes) per fer diferents activitats lúdiques.

El mateix dissabte dia 5 a les 5h de la tarda, hi haurà la Copa Anoia de Bike Trial. Aquesta és una prova de Bike Trial que organitza la Anoia Trial Academy; a la prova, que es realitzarà a Castellolí, hi podrà participar qualsevol nen que dugui bicicleta de pedals (cal portar casc). L’objectiu és el de gaudir i apropar aquest esport als nens. La prova constarà de 4 zones amb 3 nivells de dificultat i no serà una competició amb una classificació final. Hi haurà berenar pels participants, i la inscripció és gratuïta.

A la mateixa tarda del dissabte 5 de maig, a les 18h, s’ha organitzat la Primera trobada “Fem memòria”, on es tractarà de posar noms, dades, i qualsevol informació interessant de documentar sobre les fotografies de l’arxiu històric de Castellolí. Els records, tant de l’entorn passat com dels avantpassats, de ben segur faran que es gaudeixi d’una tarda interessant.

Diumenge dia 6 de maig, a les 9h del matí, començarà la setena edició del Campionat de truc de Castellolí. El campionat es realitzarà a la Brillante.

Dimarts 8 de maig, el local La Cooperativa acollirà una xerrada sobre subministraments a la llar, a les 8 del vespre. I el dijous 10 de maig, al local La Brillante, està programada una exhibició de Country, a càrrec dels participants del curs de country que l’Ajuntament de Castellolí ha organitzat. Finalment, i seguidament, el mateix dijous a les 21h es farà una sessió de cinema Western, amb la projecció de la pel·lícula “Red River” (riu vermell).

La resta d’actes que s’han proposat per la Festa Major de Castellolí es faran durant el cap de setmana del 11-13 de maig.