Entra en funcionament el nou web: Castellolí.cat

Aquesta és l’eina 2.0 per generar iniciatives, activitat, participació i interacció entre els veïns/nes i l’Ajuntament. L’objectiu és interactuar amb tots vosaltres i fer-ho de manera més ràpida i directe.

Els ajuntaments, normalment encotillats per formalismes i blindats per una suposada seguretat generen entorns “aparador” on els internautes sols poden llegir la informació que es volca des de la mateixa entitat. Castellolí és un dels primers ajuntaments de Catalunya que utilitza el gestor de continguts de codi obert WordPress, l’empresa Argus.net hi ha treballat de valent per tirar endavant aquest projecte tan engrescador per a tots i finalment és ja una realitat. Una realitat viva, una web en constant evolució i dins de les xarxes socials!

Castellolí obre les portes a la participació, a tots els qui són de Castellolí, hi viuen o hi resideixen, o els qui senzillament volen conèixer el poble.

Podeu entrar-hi sense renunciar a posar l’accent al nom del nostre  municipi: Castellolí.cat

Benvinguts al nou portal!