Exposició del POUM, presentació del nou web i desplegament de la xarxa WIFI municipal

Aquest dijous, dia 12 de juliol, a les 20:00 h,  al local de La Brillante, s’exposarà el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). La participació ciutadana ha estat oberta i la informació de com ha resultat l’esmentat projecte es farà pública a totes/s els veïns i interessats, abans de la seva aprovació pel Ple de l’Ajuntament. L’exposició anirà a càrrec de l’Alcalde de Castellolí, Joan Serra i l’equip redactor del mateix.

Nou web i xarxa Wifi municipals

Tot seguit es presentarà el nou web de l’Ajuntament i el desplegament de la xarxa Wifi municipal. El nou portal municipal, que es posarà en funcionamentamb el suport i l’assessorament d’Argus.net, té una estructura més funcional que inclou eines que permeten fer un millor ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, i incorpora les xarxes socials en línia.

El desplegament wifi és una aposta agosarada de l’equip de govern per tal que tots els veïns i empreses de Castellolí puguin disposar de noves opcions d’accés a Internet i telefonia. La instal·lació serà municipal i amb això aconseguirem reduir les despeses municipals en comunicacions, habilitar zones municipals amb accés a internet i possibilitar l’accés a internet de qualitat a preus bastant més assequibles.