L’Ajuntament de Castellolí engega el projecte de WIFI municipal

El desplegament WIFI suposarà pels veïns de Castellolí un accés de qualitat a Internet i a uns preus més assequibles

L’Ajuntament de Castellolí tirarà endavant el projecte de cobertura WIFI als habitatges del municipi. El projecte consisteix en la instal·lació d’una primera antena WIFI que rebrà el senyal i donarà cobertura a una bona part dels habitatges de Castellolí. Cal destacar que l’impacte visual d’aquest tipus d’antenes és mínim (no es tracta d’una antena voluminosa). Posteriorment, és possible afegir més nodes (antenes) per tal de millorar la cobertura.

L’Ajuntament de Castellolí cedirà l’ús d’aquesta instal·lació, i això permetrà que qualsevol operador de telecomunicacions pugui utilitzar-la per oferir els seus serveis als veïns de Castellolí. El projecte iniciat per l’Ajuntament, corre paral·lel amb els contactes amb una operadora de nova creació, que operarà a nivell comarcal i que oferirà els seus serveis als veïns.

La instal·lació de la primera antena i la possibilitat de funcionament dels serveis serà una realitat en breu.