Multitudinària assistència a la Festa Jove 2012

Poliesportiu Les Passeres 21 07 2012

La nit de la festa jove, dissabte passat va ser tan o més participada que la de l’any passat, van assistir unes 400 persones. Una nit per seguir la festa dels joves!

Durant la festa tothom va gaudir d’un bon ambient i bona música, per arrancar motors el grup de música Rock, Disfuntional brain va estar a l’alçada donant bona música i una bona animació a la festa, més tard el DjCenti va acabar d’omplir la pista de ball.

Per una banda es va gaudir molt de la festa, però per l’altra caldrà reparar algunes instal·lacions municipals per actes vandàlics. Col·lateralment a la festa, durant la mateixa matinada es va produir també un robatori a un vehicle estacionat a la via pública.

 Servei GPS

Dins del mateix poliesportiu el Consell Comarcal va aportar una carpa mòbil del servei GPS (Grup de Promoció dela Salut) Anoia Jove, un nou servei gratuït pels ajuntaments. L’objectiu és la promoció d’hàbits saludables i conductes responsables i segures entre el col·lectiu juvenil. Un tècnic de Joventut els informava sobre prevenció de les drogodependències, de riscos en les relacions sexuals, consum d’alcohol i conducció segura.