Presentació de la nova pàgina web i del desplegament WIFI municipals

Seguidament a la reunió del POUM, el dijous, 12 de juliol, a les 20.00 hores es presentarà el nou web de l’Ajuntament de Castellolí i els beneficis del desplegament de la xarxa WIFI municipal.

El nou web municipal, que es posarà en marxa en breu gràcies al suport d’Argus.net, s’ha estructurat per donar millor resposta a les necessitats comunicatives de l’Ajuntament. La transparència i la comunicació és una de les prioritats de l’equip de govern, i el nou web, basat en el gestor de continguts de codi obert WordPress, permetrà una difusió més eficaç de la informació que es pugui generar des de l’Ajuntament, a la vegada que obrir noves vies de comunicació, fent ús de les tecnologies actuals i les xarxes socials.

Per altra banda, també es presentarà la instal·lació de la primera fase del desplegament WIFI municipal. Aquesta instal·lació facilitarà que els veïns de Castellolí puguin disposar de noves opcions d’accés a internet i telefonia. Durant la presentació es presentaran unes tarifes concretes.

L’objectiu és triple:

  • Possibilitar accés a internet de qualitat a preus assequibles.
  • Habilitar zones municipals amb accés a internet.
  • Reduir despeses municipals en comunicacions.