Primera Festa dels Pinyerets

El passat dissabte, dia 14 de juliol va tenir lloc al costat de la piscina de la urbanització dels Pinyerets la primera festa dels Pinyerets, un sopar a la fresca amb ball inclòs, que tot i ser uns dies de molta activitat estiuenca  per la comarca, es van aplegar sobre unes 120 persones per gaudir d’aquesta festa a la fresca, que es va allargar fins a les dues de la matinada.

Els veïns dels Pinyerets van ser qui es van ocupar d’elaborar el sopar: Amanida de Cigrons de l’Anoia, amb embotits i pa amb tomàquet. Un sopar d’estiu acompanyat d’un Cocktail i música en directe de la ma d’en Josep Ma. Oriol.

Cal agrair la tasca d’organització ala Comissió de Festes, així com a tots els veïns dels Pinyerets que van participar molt activament en aquesta nova festa d’estiu a Castellolí. L’alcalde va felicitar a l’organització i als veïns pel sopar i va exposar que els parlaments “oficiosos” a l’igual que per la Festa de Sant Feliu de la Vall seran a càrrec dels veïns, cada any la responsabilitat del parlament ha de recaure en una família diferent. Va destacar que les festes són dels veïns i que són ells qui han d’exposar el parlament de cada edició. Enguany va encapçalar la llista dels parlaments dels Pinyerets, en Ramón Saló.

Els veïns de l’urbanització agraeixen a tothom la col·laboració a l’hora de recollir, moltes gràcies a tots !

Agrair també a Cal Betes per sumar-hi, aportant  el servei de Bar ala Festa.

 

Preparant taules i sopar a la fresca

Primera festa dels Pinyerets

Primera festa dels Pinyerets

Primera festa dels Pinyerets

Veïns dels Pinyerets

Veïns dels Pinyerets