Revetlla de Sant Joan 2012

astelloli sant joan 2012 flama canigoLa Flama va arribar com cada any al nostre poble, camí de Montserrat i va fer el seu recorregut per tots els carrers del poble a mans de molts dels nens i les nenes de Castellolí, tots es van esforçar i van suar de valent. L’esforç per arribar al nou relleu era un nou repte per cadascun d’ells. Felicitats a tots!

Abans de l’encesa de la foguera la Jana Costa i la Maria Folqué van fer la lectura del manifest de la Flama 2012. També es van repartir uns petits detalls a tots els petits participants.

L’ensurt va arribar per un incendi imprevist a l’autovia, un camió es va incendiar i gràcies a l’acció immediata de l’ADF local es va evitar la propagació del foc més enllà del mateix vehicle.

Després de fer la tradicional encesa de petards i bengales que cadascú es procura per la diada es va celebrar els sopar “de carmanyola” a la fresca, molts veïns es van sumar a la celebració de la revetlla. La música a petició i el servei de Bar van arrodonir la vetllada, junt amb la coca i el cava. La festa es va allargar fins a altes hores de la matinada.