Sortida cultural del 6quet d’aquest cap de setmana

L’Associació Castellolinenca del 6quet, proposa per aquest diumenge 15 de Juliol una sortida durant tot el dia.

Cartell fira Playmobil

Sortiran a les 9h del matí de davant l’Ajuntament per a visitar el Mnactec de Terrassa (Museu de la ciència i la tècnica) i per la tarda visitaran la Fira de Playmobils de Sabadell afegint-se així a l’acció solidària que en promou aquesta.

Fira Sabadell i l’associació catalana Somosclicks, amb la col·laboració de la cooperativa Abacus i del Zoo de Barcelona, presenten la fira més gran realitzada a Catalunya sobre Clicks de Playmobil els 14 i 15 de juliol al recinte firal de Sabadell (c. de les Tres Creus, 202, Sabadell). Aquesta fira reuneix les condicions per posicionar-se com la més destacada del territori català per l’espai destinat a l’exposició i per les dimensions dels diorames fets amb clicks que es representaran. El més gran és de més de 80 m2 i en col.labora el nostre veí i amic Alexis Andreu.

L’Univers en miniatura es podrà visitar dissabte de 10 del matí a 8 del vespre i diumenge de 10 del matí a 7 de la tarda. L’entrada és gratuïta per a menors de 12 anys i de 3 euros per als adults. Tots els visitants rebran un petit obsequi en comprar l’entrada i la possibilitat de descomptes per entrar al zoo de Barcelona.

Propòsit solidari

Tots els diners que l’Associació Somosclick recapti en aquest esdeveniment es destinaran a l’associació AVAN, que tracta de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per malalties neurològiques, així com dels seus familiars i el seu entorn. Coincidint amb l’any de la neurociència, L’Univers en miniatura, a través de Somosclicks, fa arribar aquesta donació.

Una altra acció solidària d’aquesta fira es proposa als visitants a través de l’activitat el click solidari, un click, un

somriure. Només es tracta que les persones que vulguin portin un click amb el qual ja no juguen i el dipositin a l’urna que es trobarà en un lloc visible de la fira. Els clicks que es recolliran es lliuraran a centres benèfics.