L’Ajuntament retalla personal i de moment, no substitueix el lloc del càrrec de confiança.

L’equip de Govern va decidir el passat mes de juliol no renovar el contracte de serveis professionals a la Sra. Roser Vilanova, tot i ser una decisió molt difícil i gens grata, som responsables de les nostres determinacions i conscients també de les seves conseqüències. Estem també segurs que els veïns de Castellolí convindran amb nosaltres, que mantenir dos tècnics municipals a l’Ajuntament és excessiu i donada la crisi en que tots estem immersos, un tècnic municipal és suficient per desenvolupar les tasques que actualment es porten a terme. La principal causa ha estat sens dubte la necessitat de retallar  despeses, per això l’augment de responsabilitats i càrrega de treball per a l’arquitecte, amb major titulació i amb més experiència laboral, no suposarà cap increment en les despeses de l’ajuntament.

 

Pel que fa al lloc de treball del Sr. Guillem Carles (càrrec de confiança) en aquests moments vacant, l’intentarem cobrir una vegada passada l’època de vacances, amb una nova persona idònia per desenvolupar les tasques de comunicació i organització del nostre equip de Govern.

 

L’Ajuntament vol expressar a ambdós el seu agraïment per la tasca desenvolupada durant tot el temps que han estat treballant en els respectius llocs de treball i els desitja molts èxits en el seu futur professional.