SUMEM vehicles A LA MARXA cap a la INDEPENDÈNCIA

Castellolí s’afegeix a la marxa per la independència, un projecte d’Assemblea Nacional Catalana i el col·lectiu Igualada per la independència. Farem possible la primera caravana de cotxes i manifestació per la independència a Igualada.

Aquest dissabte dia 1 de setembre ens trobem a la Plaça de les Escoles a les 17:15 h !!!

La nostra capçalera sortirà del Bruc i passarà per Castellolí a les 17:15 per sumar vehicles a la caravana. Avançarem direcció Vilanova del Camí, Òdena i l’Espelt on anirem sumant cotxes i cotxes per trobar-nos a l’Estació Nova d’Igualada. Les altres capçaleres que sortiran de la Llacuna, Calaf i Masquefa sumaran també vehicles de les poblacions que trobin al seu pas. Es calcula que els vehicles arribats podrien superar la suma de 200.

A les 19 h. quan arribi la caravana a l’Estació Nova es farà un breu recorregut pels carrers més cèntrics i després s’aparcaran els vehicles en aparcaments habilitats per l’ocasió, en coordinació amb l’ajuntament d’Igualada.

La Manifestació a peu avançarà des de l’Estació Nova fins a la plaça de Catalunya (Estació Vella), tot el Passeig Verdaguer, on es clourà l’acte amb una penjada d’una estelada i la lectura del manifest.

Assamblea Nacional Catalana a Castellolí