Cap de setmana rodat

Un cap de setmana ple d’activitats amb bicicleta, Push Bike, salts acrobàtics a la piscina, Bike Trial i la copa Catalana de BTT. Tot un èxit de participació.

Cap de setmana de bicicletes

Cursa de Push Bike a Castellolí

 

  El matí del dissabte el van protagonitzar els més petits amb el Push Bike. Uns 30 nens i nenes d’entre 2 i 5 anys es van fer els reis de la pista, van provar la velocitat corrent com un llamp per un circuit de Push Bike F1 de 130m, a la pista poliesportiva i per provar l’equilibri: 4 zones de Push Bike Trial relativament fàcils. Tots van competir a la cursa però per decisió de l’organització no es va puntuar, l’objectiu era participar d’una nova activitat esportiva i familiar. Tots els nens i nenes es van endur una medalla de record.

 

Push Bike a Castellolí

Participants Push Bike

 

 Ens va acompanyar en l’organització de l’acte el Sr. Pere Pi, creador del Bike Trial i gran impulsor del Push Bike Trial (petites bicicletes sense pedals). Per l’Ajuntament de Castellolí va ser tot un honor gaudir de la seva presència per col·laborar i supervisar la prova. A més valorem molt positivament la divulgació i el ressò que ha fet d’aquest novedós esport i de Castellolí a la premsa internacional, així com a les xarxes socials.

 

 

L’activitat més espectacular va ser al migdia amb els salts acrobàtics a la piscina amb bicicleta. L’any passat, per la diada vam estrenar aquesta activitat tan espectacular i la segona edició no ha baixat gens el llistó. Van obrir l’activitat els més petits amb una mini rampa especial per a ells. Els més atrevits i valents saltadors acrobàtics van ser el Marc Costa, el Jan Serra, el Pol Jaén i el Ton Mendez. Després es va obrir el torn pels experts saltadors amb la nova rampa, més alta i més espectacular. La qual va ajudar a poder veure salts tan increïbles i espectaculars com Tailwhip, No-hands, No-foots, Barspin, 360, i els backflip i frontflip. L’Ajuntament agraeix la participació de l’Oriol Peña, saltador local, i els seus companys d’Igualada. Tots els saltadors van rebre un Win de record de l’Ajuntament de Castellolí.

Per la tarda el campionat infantil de Bike Trial.

L’Anoia Trial Academy va fer una festa d’inici del curs, uns 20 de nens i nenes de Sant Martí de Tous, Igualada i Castellolí van participar de la cursa. Els participants, majoritàriament els que l’any passat ja formaven part de l’acadèmia van superar 4 zones, 3 de fàcils i una de més llarga i complexa, per començar a agafar contacte amb la bicicleta desprès de les vacances. Els nens van fer una volta de reconeixement i dues puntuant els peus. No es va fer classificació, ja que sols volia ser una sessió d’entrenament diferent. Desprès de la breu presentació del proper curs 2012-13, es va oferir berenar als participants.

 Participants de l'Anoia Trial Academy

El diumenge cinquena i penúltima prova de la Copa Catalana de BTT

Castellolí va acollir una de les proves mes espectaculars de BTT de la temporada segons Ocisport.

Els guanyadors de la categoria d’èlit van ser Anna Villar i Ismael Ventura, de Tomas Belles-Cannondale i Chain Reaction Cycles respectivament. Els prop de 200 participants van valorar la cursa, com una de les millors dels últims temps. Un circuit complert de 7,5 km, amb un recorregut espectacular. Els experts corredors apuntaven que Castellolí és una de les zones de Catalunya ideals per a la pràctica de la BTT.

Copa Catalana BTT Castellolí

 

L’alcalde de Castellolí, Joan Serra, va mostrar la seva satisfacció i la bona disposició del municipi en l’organització de proves esportives de primer nivell, les diverses activitats del cap de setmana de bicicletes va esdevenir tot un èxit de participació, gràcies a la l’organització des de l’Ajuntament del Sr. Samuel Cervera, l’empresa Ocisport i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El Vicepresident del Consell Comarcal, el Sr. Jordi Calpe valorava de manera molt positiva també, el suport a aquests tipus de pràctiques esportives, ja que paral·lelament activen el desenvolupament econòmic i turístic de tota la Comarca.