Festa Major de Sant Feliu 2012

Sardinada, Sant Feliuets, Havaneres, Rom cremat i La Gran Panera!!

La Festa Major de la Vall de Sant Feliu, es va celebrar al capvespre del dissabte 1 de setembre, com és costum, s’inicia amb la missa oficiada pel rector de Castellolí, el Sr. Antoni Ma. Bausili i és cantada per la Coral d’Aulí.

La petita ermita va aplegar a tots els veïns i a la sortida, el pa amb tomàquet i les sardines ja estaven ben preparades, cada any els veïns i la Comissió de Festes, organitzen la festa i tothom col·labora en les diferents tasques. Unes 300 persones es van aplegar als peus de l’ermita per gaudir de la celebració, l’ermita de Sant Feliu cada any s’engalana de festa, amb una gran protagonista: la senyera.

Mentre alguns encara menjaven van començar les havaneres, el grup L’Espingari va ajudar a escalfar l’ambient, després a la mitja part, amb el rom cremat es va arrodonir la cantada. Una nit preciosa de lluna plena però molt i molt fresca. La novetat enguany va ser la Gran Panera de Sant Feliu, el sorteig va premiar al numero 1510 i l’afortunat va ser el Sr. Antoni Pallarès, veí d’Igualada i reconegut a la comarca com en “Tonet del sindicat”. Després el parlament va anar a càrrec del Sr. David Arana, de Cal Francolí, en representació dels veïns i l’alcalde va anunciar els actes previstos per la diada, el proper 11 de setembre i va animar a tots els veïns a assistir-hi.

Una vetllada molt animada amb el grup l’Espingari i molt participada per tots els veïns i simpatitzants de Castellolí que any rere any són fidels a aquesta celebració.

Els veïns de la Vall de Sant Feliu volen mostrar el seu agraïment a totes les persones, famílies i empreses que van col·laborar en fer gran, la Gran Panera de Sant Feliu.

Panera de Sant Feliu

La Gran Panera