La diada 2012: Manifestació històrica per la Independència

Catalunya Nou estat d’Europa! Aquest era el lema de la manifestació per la independència convocada per aquesta diada.

El sentiment independentista enguany s’ha incrementat com mai, els balcons i finestres d’arreu de pobles i ciutats de Catalunya lluïen senyeres i estelades. A Igualada, a Cal Marcelino, pocs dies abans de la diada es podia veure cua de gent per comprar estelades i senyeres, fins i tot va acabar les existències! Castellolí no va quedar enrera i també es va engalanar, tot el poble era ple dels colors de Catalunya, fins i tot les muntanyes de Puig d’Aguilera i Cal Manyoses  els lluïen.

Els actes de la diada al poble van transcórrer com cada any amb la cercavila fins a l’Església Vella, acompanyats pel grup de grallers i tabalers, els Bocs de Collbató que van animar la passejada amb el Cap gros i el Cuc de Castellolí.

El manifest de la diada presentat per l’alcalde, el Sr. Joan Serra, va ser compartit, igual que l’any passat, pels tres grups polítics de l’Ajuntament, en primer lloc va parlar el Sr. Xavier Brugués del grup de Ciu, seguit del Sr. Josep Centellas del grup Apc i per acabar el Sr. Sergi Vila del grup Puc.

Manifest 2012

Arran de migdia, i ja de tornada a la piscina i a la pista poliesportiva es va fer un pica-pica popular i tot seguit els petits i no tan petits van gaudir de la festa de l’espuma.

Sobre les tres de la tarda sortia l’autocar que van organitzar des de l’ANC per portar a tots els veïns i amics de Castellolí que ho van voler fins a Barcelona, a la històrica manifestació de l’11 de setembre de 2012.

Visca Catalunya!!!