Turisme Futur 2012

La Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha fet arribar a aquest l’Ajuntament informació referent a LINEA TURISME FUTUR de 2012, una nova línia de crèdit per a poder contribuir a finançar inversions en aquest sector.

Aquesta convocatòria va adreçada a petites i mitjanes empreses turístiques que tinguin la seu social al territori català, que siguin titulars d’establiments d’allotjament turístic a Catalunya que, d’acord amb la legislació aplicable en matèria de turisme, siguin de les tipologies següents:

 

  • hotel
  • apartament turístic
  • habitatges d’ús turístic
  • càmping
  • turisme rural
  • agències de viatges.

 

L’objecte dels préstecs és el finançament d’inversions al territori Català  destinades a l’actualització, renovació, condicionament i millora dels establiments d’allotjament turístic o d’agències de viatges.

Si voleu més informació, la convocatòria s’anomena Turisme Futur 2012