23-GENER SORTIM A LA PLAÇA SUPORT DECLARACIÓ SOBIRANIA

L’Associació de Municipis per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana convoquen els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el dia 23 de gener, a les 19.00h, davant tots els ajuntaments del país amb l’objectiu de donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya el mateix dia.

El consistori de Castellolí, seguint la recomanació de l’ANC dels pobles petits se sumin a altres concentracions per reunir més gent. Us convida a assistir a la concentració que es farà avuidavant de l’ajuntament d’Igualada a les 20:00h, on es donarà lectura al manifest de recolzament a la declaració de sobirania del poble català.

més informacio:

IXI_fons-blanc_220

 

És el moment d’arribar a tots els racons del país per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l’autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i al nostre futur com a poble.

 

www.assemblea.cat

www.municipisindependencia.cat

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K1anUcD080w

 

cartell pobles ami