Curs de monitors de lleure al Centre Cívic del Barri Montserrat d’Igualada.

La Fundació Sociocultural Atlas ofereix aquesta primavera un nou curs de monitors i monitores d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Aquest curs impartit en conveni amb el CAE (escola d’educadors en el lleure infantil i juvenil), está reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i un cop superat tot el procés formatiu dóna dret a obtenir el Títol de monitor/a de activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Com és habitual, el curs consta de 100 hores lectives que cal complementar amb 150 hores de pràctiques i la realització d’una memòria de les pràctiques.
Les condicions d’accés són tenir 18 anys.

Els horaris del curs son dissabtes, matins de 10h a 13.30h i tardes de 15h a 20h. El curs s’inicia el dia 02 de març i finalitza el 25 de maig de 2012. El preu és de 215 euros, i per inscriure’s cal anar a l’oficina de la Fundació al carrer de la Virtut, núm.22 1r pis d’Igualada, a partir del 8 de gener.

Per més informació podeu consultar l’apartat de cursos programats de la web de l’entitat on trobareu la fitxa d’inscripció (www.atlasfundacio.org) o trucar al telèfon. 93 805 57 92.