2na Fira Universitària d’Igualada

El proper divendres 1 de març, Igualada acollirà  la 2na edició de la Fira Igd Universitària, impulsada pel departament de Joventut.
Es tracta d’un certamen gratuït destinat a l’orientació acadèmica, inspirat en el Saló de l’Ensenyament, que vol acostar als estudiants de l’Anoia tota l’oferta en estudis superiors. Com a novetat, aquest any la fira també inclourà l’oferta en formació professional i es realitzarà la taula rodona “Sóc un crack”, en què diferents igualadins exposaran el testimoni del seu pas per la universitat.
El recinte de l’Escorxador acollirà un total de 32 estands: hi haurà dinou universitats públiques i privades catalanes, vuit centres de formació professional d’Igualada, Tàrrega, Cervera i Manresa, a banda de l’oferta pública municipal en música, disseny i artesania, i arts escèniques. En cadascun dels estands s’hi podrà trobar un representant del centre que ajudarà a resoldre els dubtes dels futurs estudiants.