Agraïment per totes les donacions i aportacions desinteressades

Passades totes les festes cal fer una valoració molt i molt positiva del que s’ha recaptat durant les festes d’inici d’any, Nadal i Sant Vicenç.

D’una banda i abans d’iniciar les festes de Nadal la participació massiva al Bingo Solidari per la Marató de TV3, on es va recaptar la xifra rècord de 1.692 euros. També la recapta d’aliments pel banc de queviures va donar bons resultats, finalment entre el que la gent va portar a La Brillante, a l’ajuntament directament i el Tió solidari organitzat pel 6quet es van recollir un total d’uns 120 quilos d’aliments de primera necessitat i productes infantils, xifra considerable amb els temps de retallades que ens toca viure.

Podeu veure Aquí la carta d’agraïment que el President de Creu Roja Anoia ha fet arribar a l’Ajuntament. 

D’altra banda, les donacions de sang per Sant Vicenç van ser també importants, van poder donar 24 de les 25 persones que es van oferir. El Banc de sang agraeix molt les donacions que cada any fan la gent de Castellolí.

 Moltes gràcies a tots!!!