Visita del Delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central

 El passat dia 6 de febrer l’Ajuntament de Castellolí, va rebre la visita del Sr.  Jordi Moltó,  Delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.  El motiu de la visita era coneixer la realitat del municipi,  saber quins projectes tenim en marxa, i  en que ens poden ajudar.
Va ser atès per l´Alcalde,  i varen ser convidats tots els regidors a l´acte.
Aquest li va fer signar el llibre d’honor de l´Ajuntament de Castellolí
Dels temes comentats durant la reunió, el desenvolupament del Pla Viure el Poble, demandes a la Direcció general de Carreteres de la Generalitat de Catalunya (senyalització parc motor, sonoritat, accessos nous), futur desenvolupament del Parc Motor, viabilitat de les escoles bressol, desenvolupament del POUM a Castellolí.