Copa Penya Blaugrana de Castellolí i Copa Primavera

El passat diumenge dia 24 de març es va celebrar l’acte d’inauguració de la Copa Penya Blaugrana de Castellolí i la presentació del Torneig de Futbol sala Copa Primavera.

El passat diumenge dia 24 de març es va celebrar l’acte d’inauguració de la Copa Penya Blaugrana de Castellolí.

També es va aprofitar per presentar la primera edició del Torneig de Futbol sala Copa Primavera que es disputarà a Castellolí.

La Penya blaugrana de Castellolí va preparar un gran acte on no hi va faltar de res perquè considera les dues coses, tant la presentació de la copa, com el torneig Copa Primavera, dos fets molt importants en els quals hi ha moltes il∙lusions abocades.
Respecte a la Copa Penya Blaugrana de Castellolí, podem dir que s’espera que sigui el trofeu futbolístic de Castellolí. Ja sigui en el Casats /solters com en el Torneig Copa Primavera, el fet que el guanyador pugui cada any aixecar el mateix trofeu ha de fer que a mida que passin els anys aquesta copa vagi augmentant de valor sentimental convertint‐se en tot un referent.

I pel que fa al Torneig Copa Primavera, es pot dir que serà un torneig de futbol sala preparat i pensat de cara a l’espectador. El fet que el disputin equips que tots coneixem, que els partits de la lligueta es disputin els dissabtes a la tarda d’abril, a una hora que convida molt assistir‐hi (de 18:00 a 20:00), que cada dissabte hi hagi música, àrbitres i spiker i per últim, que la gran final del torneig la disputin els dos millors equips de la lligueta el divendres de la Festa Major, fa que de moment, i tal com es va veure a la presentació, els equips que en formen part estiguin il∙lusionats i a l’espera que comenci ja la competició. Aquestes ganes inicials dels equips fa que l’èxit del torneig sigui quasi assegurat.

Equips que competiran:
AMPA, JRC, MOIXIGANGUERS I CAL 37.
Horaris:Lligueta els dissabtes 6, 13 i 20 d’abril. Un partit
a les 18:00, i un segon partit a les 19:00. Els dos millors equips disputaran la gran final el divendres de la Festa Major a les 20:00.

 

[nggallery id=3]

TORNEIG PRIMAVERA TAULA CLAS DEF