La Portals a Castellolí

El 13 d’Abril la LA PORTALS arriba al nostre municipi, i en primera edició, en forma de caminada ultra de 72km.

El 13 d’abril, seguint amb els actes esportius, LA PORTALS arriba al nostre municipi, i en primera edició, en forma de caminada ultra de 72km. Es tracta d’una marxa oberta a tothom, organitzada per 4000 peus Associació Excursionista Collbató, i amb la col.laboració dels Ajuntaments del territori. La Caminada Volta a Mont– serrat se celebrarà al Parc Natural de la muntanya de Montserrat. LA PORTALS no es una prova competitiva, per tant, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador.
La cursa arribarà per la zona de can Soteres direcció el pla d’Artigues, l’obaga de cal Llucià, baixarà per la riera d’Agüells i arribarà al nucli urbà a Les Passeres, on se situarà un avituallament per als corredors. Després creuarà el nucli urbà i seguirà pel camí de cal Tardà en direcció cap a la Guàrdia.

La sortida es farà a Collbató a les 7:30 del matí i estàprevist el pas del primer corredor cap a les 10 del matí al nostre municipi. El control/avituallament es tancarà a la 1 del migdia.
Més informació a la web oficial:  http://www.laportals.cat/ Us animem a sortir al carrer a animar aquests ultraatletes i en especial atents a la possible participació d’atletes del nostre municipi.

portals