Presentació Tuga Trail Castellolí 2013

S’apropa la data de l’1 de maig, i ja és una data esperada en el calendari de curses de muntanya. El club Uecanoia juntament amb Tuga Active Wear i l’Ajuntament de Castellolí, presenten la 5a edició de la Tuga Trail de Castellolí, cursa de muntanya i caminada popular que transcorren pels paratges i boscos de l’entorn del municipi. En l’edició d’enguany ens esperen alguns canvis importants respecte a les edicions anteriors, amb un recorregut nou de la cursa de muntanya i una nova ruta a la caminada popular.

Pel que fa a la cursa, a part de girar en sentit contrari al sentit del recorregut d’anys anteriors, s’han afegit nous trams de corriols, i els corredors descobriran nous racons que, de ben segur, els agradaran. I respecte a la caminada, es farà una ruta plena de Barraques de pedra seca, per la zona de sota Cal Jaume, el castell i el pla d’Artigues.
El proper dia 6 d’abril a les 9 del matí, a la Brillante es farà la presentació de la cursa i l’obertura d’inscripcions presencials, amb un preu que contarà amb un bon descompte respecte al preu normal.

Dins d’aquests actes es farà la presentació del vídeo de la cursa, l’explicació de les novetats, una xerrada per part d’en Francesc Garrido, qui ens explicarà la seva aventura de l’estiu passat travessant els Pirineus per la ruta HRP (Alta Ruta Pirinenca) i podreu participar en un entrenament col∙lectiu sobre una part del recorregut de la cursa d’aquest any.

A Internet, les inscripcions s’obriran el proper 7 d’abril a través de la pàgina www.tugatrail.com, també us podreu apuntar de forma presencial a la secretaria del club o a l’Ajuntament.
Si voleu estar informats en tot moment, podeu fer el   seguiment a la pàgina de Facebook  www.facebook.com/tugatrail , o a través del compte de Twitter: @TugaTrail.
Us esperem a la presentació del proper dia 6 i aneu‐vos  preparant que l’1 de maig ja és aquí!
Com cada any comptem amb la col∙laboració dels voluntaris.  Si vols fer de voluntari fes‐nos‐ho saber!

Horari :

9h – Obertura d’inscripcions presencials amb un preu més econòmic pels assistents

10h – Presentació de la TTC ’13: benvinguda i explicació dels canvis del circuit i novetats d’enguany

10h 30′ – Xerrada de la travessa de l’Alta Ruta Pirinenca realitzada i explicada en persona per en Francesc Garrido

11h 30′ – Entrenament col·lectiu d’una part del nou recorregut

14h – Finalització de tots els actes

 

presentacio TTC2013