Campionat de Catalunya de BikeTrial 2013 Castellolí

Un sol radiant il·luminava l’entorn, el soroll de l’aigua caient al llarg d’un riuet transmetia tranquil·litat i concentració, i la frondosa naturalesa es manifestava en cada instant. Qualsevol que sentís aquesta frase pensaria en algun reportatge o similar però, certament, ningú en un esport on la concentració i la força explosiva són essencials, com és el cas del BikeTrial. De fet, aquest va ser l’escenari que es va poder veure el passat diumenge 7 d’abril a Castellolí a la primera prova del campionat de Catalunya de BikeTrial, en el que tant pilots com espectadors van poder gaudir del millor BikeTrial.

Així doncs, aquest va ser el tret de sortida del campionat nacional de Catalunya i que, amb les següents que la seguiran, determinaran la selecció Catalana de pilots que representaran la nació en el campionat del món d’enguany.

 

A nivell del Moto Club Igualada destaquem l’actuació del Bernat Seuba que es va imposar sobre el pluri-campió del món Dani Comas (6 punts), aconseguint la primera posició del podi. La prova era d’un gran nivell tècnic i requeria d’una gran concentració, i el Bernat només va penalitzar 3 punts en el transcurs de les zones. D’altra banda, en la mateixa categoria trobem a l’Armand Mollà que després de cometre algun error de més, es va endur la tercera posició amb 15 punts.

I en la categoria Minime destaquem al Marc Seuba que, de la mateixa manera que el seu germà gran, va aconseguir pujar a l’esglaó més alt del podi amb 9 punts de penalització.

I per últim, també remarcar la presència d’alguns dels alumnes de l’Anoia Trial Academy que, ja cada vegada una mica més experimentats, van lluitar contra les zones d’aigua que es van anar trobant. Cal destacar el tercer lloc que va obtenir el Quim París a la categoria Promesa.

Molts dels pilots van etiquetar la prova com “una de les que es fan poc sovint”, valorant positivament les espectaculars i peculiars zones que van poder fer, i és que el “factor aigua” va donar al BikeTrial un valor afegit que els participants van agrair. I lògicament, la bona organització i feina ben feta, tant de l’staff tècnic com dels controls de les zones, es van sumar a la bona valoració dels participants.

BICI BERNAT