El Restaurant El Marino proposa practicar anglès mentre es dina

En els nostres dies, qui més qui menys, és víctima de la falta de temps. Falta de temps per a practicar esport, per a formar-nos professionalment, per a aprendre idiomes… Davant d’aquesta situació el restaurant El Marino de Castellolí ha impulsat una iniciativa que preten rendibilitzar l’estona de dinar i ofereix als seus clients l’oportunitat de practicar anglès mentre dinen. 

Aprofitar el temps del dinar de la manera més productiva practicant l’anglès és l’objectiu d’aquesta iniciativa que porta per nom ‘Aprofita’. A partir del 16 d’abril el restaurant el Marino de Castellolí oferirà als comensals la possibilitat d’establir conversa amb un professor nadiu i parlar en anglès de manera distesa mentre es menja

La realitat de casa nostra no ens ofereix gaires oportunitats de posar en pràctica els nostres coneixements d’anglès amb gent de parla anglesa, i per això el restaurant va pensar també en promoure aquesta activitat. L’altre objectiu que es perseguia des de El Marino, com explica el seu responsable, Josep Guixà, era dinamitzar el negoci i donar-lo a conèixer a nous clients, que interessats per aquesta iniciativa, poguessin acostar-se fins al restaurant’.

El principal avantatge de l’activitat és que és gratuïta’ -explica Guixà- ‘el client no haurà de pagar un preu diferent per a poder participar-hi’. Simplement a l’hora de trucar per reservar taula haurà de precisar que està interessat en prendre part de l’activitat d’speaking’ amb els professors nadius.

L’activitat es durà a terme a partir del 16 d’abril, els dimarts i els dimecres de 2/4 de 3 a les 4 de la tarda. Per participar de l’activitat cal fer-ho a l’hora de reservar taula trucant als telèfons 93 808 40 04 o al 676 79 79 33