La Companyia de Teatre La Brillante de Castellolí obre nous camins

Després de l’estrena de l’obra Pel davant i pel darrera, la companyia inicia la seva gira a la capital de la Comarca, al teatre de l’Aurora on durant els mes de juny diferents companyies de teatre amateurs representaran la seva producció anual dins, de la segona edició del Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia.

L’Aurora aposta per fomentar el teatre del territori, el teatre local i per això repeteix aquest Cicle de teatre, on enguany hi participen quatre companyies de la comarca, diferents de les que van participar l’any passat. Així cada grup podrà representar la seva producció anual, dissabte pel vespre i diumenge per la tarda. Si algú no va poder veure l’estrena de l’obra Pel davant i pel darrera, podrà veure al grup de Castellolí a l’Aurora, els dies 15 i 16 de juny.

Presentació del Cicle de Teatre Amateur de l’Anoia i  la Roda de Teatre Amateur de l’Anoia

Aprofitant aquesta presentació en Joan Miquel, director de la Companyia de Teatre La Brillante  va informar de l’inici de la Roda de Teatre Amateur de l’Anoia. L’aposta és fomentar les representacions teatrals i omplir les sales de teatre locals, acostarem a diferents municipis les obres de teatre locals. En aquest cas participen 8 grups de teatre amateurs, els quals portaran a terme 13 actuacions a diferents poblacions per tal que cada cap de setmana des del mes de juliol fins a finals d’any tinguem oferta de teatre a la Comarca. Castellolí al capdavant d’aquesta Roda impulsada pel Joan Miquel, actuarà també en dues poblacions més.

Properament publicarem el calendari d’actuacions de la Roda de Teatre de l’Anoia.