El Rei Lleó a Castellolí.

Espectacle MUSICAL   A càrrec del GRUP DE TEATRE INFANTIL de Castellolí

Amb la col·laboració especial de les alumnes de dansa

Repartiment per ordre d’aparició:

Actrius.
Rafiki: ÀGATA Grau
Rafikit: Roser Vila
Scar: Idoia lan Costa
Zazú: Brugués Folqué
Mufasa: Alba Cervera
Sarabi: Paula Sánchez
Simba petit: Ona Andreu
Nala: Laia Folqué
Banzai: Ariadna Mabras
Shenzi: Lara Villamurt
Shari: Marta González
Shira: Cristina Ribera
Zedi: Ariadna Andreu
Timó: Laia Cos
Pumba: Cèlia Izquierdo

Simba gran: Alba Cervera

Ballarines.
Jana Vila, Jana Costa, Cristina Ribera,
Àgata Grau, Lara Villamurt, Clàudia Costa,
Mar Serra, Marta González, Laura Carrasco,
Paula Sánchez, Roser Vila.

 

Balls: Carla Peña

Ajudant de direcció: Carla Jorba

 

Projecte i Direcció: Maria Berenguer

Argument.

En Simba, un jove príncep cadell de lleó, viu amb els seus pares en Mufasa i la Sarabia, i la seva millor amiga, la Nala. En Simba és el successor al tron, per la qual cosa el seu oncle Scar tracta d’enganyar-lo amb la finalitat de quedar-se amb el poder. Amb ajuda de les hienes (Senzi, Benzai, Shira, Shari i Zedi), l’Scar trama un malvat pla per matar en Mufasa i fer creure a en Simba que ell ho ha fet. Amb la mentalitat d’un nen, espantat i amb sentit de culpabilitat, en El petit lleó fuig del regne, pensant que ha matat el seu pare, i arriba a la selva on coneix en Timó i en Pumba  amb qui ràpidament trava una forta amistat. Ells li ensenyen la filosofia “Hakuna Matata” (viure sense preocupacions). Mentrestant l’Scar pren el tron.

Anys després, Nala es retroba amb Simba. Sorpresa per veure que en Simba es viu, li prega que torni al seu antic regne que, per culpa d l’Scar, s’ha convertit en un autèntic despropòsit, mal governat i sense cap mena de recursos. En un inici diu que no i la Nala marxa molt trista. Finalment, serà la màgia i els rituals dels mandrils Rafiki i Rafikit que li faran recordar el seu pare i emprendre de nou el camí per salvar a la seva família del seu oncle i evitar que destrueixi el cercle de la vida.

 

L’espectacle.

L’espectacle “el REI lleó” té l’honor de comptar amb la col·laboració d’un gran equip de maquilladors professionals de la prestigiosa escola de maquillatge “CAZCARRA image group” que vindrà el dia de la funció a caracteritzar a les alumnes amb els personatges de la sabana africana més divertida i emocionant dels nostres dies. Comptarem amb la millor línia de maquillatge professional, de cura facial i corporal: TEN IMAGE.

CAZCARRA

Direcció.

Esforços, nervis, text, cançons, músiques, escenografia, atrezzo, més nervis,  il·luminació, so, vestuari, maquillatge, assaigs, reunions,  una mica més de nervis, companys, cortines, bambalines, sortida, entrada, nenes, riures, llàgrimes, escenari, platea, públic, estudiar, dissenyar, tensió, preparar i estructurar les classes, emocions, molta més il·lusió, molts més nervis… i ja és aquí: l’estrena! Tantes paraules que descriuren aquest projecte, tantes paraules que descriuren la màgia del teatre… Només se m’acut dir: Gràcies!

Us hi espero a tots! Com també espero que gaudiu com ho hem fet nosaltres assajant i preparant l’espectacle! I per les meves nenes, a qui estimo molt: molta merda!!

Hakuna Matata!

Maria Berenguer

CARTELL-MUSICAL-REI-LLEÓ-723x1024