Bona participació a la Jornada Mulla’t per l’esclerosi multiple

El diumenge 14 de juliol,  la piscina de Castellolí va viure una nova edició del MULLA’T. En total, unes 100 persones van desplaçar-se a la piscina, que va estar oberta a tots els veïns, per participar d’aquesta festa i col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, que vetlla per la qualitat de vida dels pacients que pateixen aquesta dramàtica malaltia.

Els participants tenien l’opció de registrar una quantitat de metres nedats en solidaritat als pacients de la malaltia.

Els  voluntaris de Castellolí van ser la Martina,  la Marta i la Pepa, que van col·laborar en la causa, i es va vendre material d’estiu (samarretes, tovalloles, rellotges, etc.) amb la finalitat de recollir recursos i donar suport a la Fundació Esclerosi Múltiple. En total s’han recaptat 375,22 euros per donar suport a la fundació, entre el material venut i donacions.

Més informació

Vincles

L’esclerosi múltiple és una malaltia en què el sistema immunitari propi actua contra la mielina, una substància de la coberta de les fibres nervioses. El sistema nerviós central pot anar perdent la seva funció a diferents parts del cos. Així, és una malaltia neurodegenerativa, crònica i no contagiosa. Encara no existeix cura. Pot tenir causes genètiques però actualment les causes exactes encara són desconegudes. A Catalunya, unes 6000 persones pateixen esclerosi múltiple.