Samarreta Tècnica Castellolí ens movem.

Ja hem fet la comanda!!!

Hem demanat més samarretes de les que tenim a la llista!!!

Encara hi ets a temps!!

Apuntat i et confirmarem la teva comanda!!!

 

Cada dia es més la gent que gaudeix del temps lliure, sortint a la natura: a córrer a rodar en bicicleta, amb la moto o simplement a caminar. Hem pensat en crear una samarreta tècnica per a poder utilitzar en aquestes activitats de cada dia o fins i tot per als més agosarats poder-la lluir en qualsevol cursa que vulgueu  participar. També us la podeu posar, senzillament per a lluir-la en la vostra activitat quotidiana.

Es tracta de gaudir d’aquesta activitat tot promocionant el nostre poble, i poder-ho fer amb una samarreta tècnica personalitzada amb un disseny exclusiu.

Hem arribat a un acord amb Tuga ActiveWear, per aconseguir fer realitat aquesta samarreta i poder-la posar a disposició de tothom que ho desitgi a un preu de cost: 25€ per unitat.

L’ajuntament farà una aportacio al seu cost, i per a tots els veïns empadronats al municipi el seu cost serà de 20€

Es tracta d’una peça fabricada amb DRY-TECH, producte que ofereix una alta velocitat d’evacuació de la suor i una molt bona sensació de confort.

Ja estem preparant una primera comanda. Tots els que estigueu interessats en adquirir-ne una, us demanem que ompliu aquest formulari o passeu per l’Ajuntament a demanar-la.

 

Publicació samarreta25 20