El Grup de Teatre “La Brillante” SOLIDARIS amb “Pel Davant i Pel Darrera” a l´ Ateneu Igualadí

El diumenge 23 de febrer a les 18:00 h al Teatre Municipal l’ Ateneu (Igualada)

Teatre Solidari amb l’ obra: PEL DAVANT I PEL DARRERA
Amb la companyia de teatre “La Brillante” de Castellolí en col·laboració amb el banc de queviures.

La proposta és ben senzilla: aliments de necessitat bàsica (pasta, arròs, oli, cereals, bolquers, menjar per a infants, llaunes en conserva…) a canvi d’ una entrada per a una de les comèdies clàssiques de més èxit “Pel davant i pel darrera”, de Michael Frayn; Traduïda fins a 28 idiomes i representada a més de 50 països.

El grup de teatre “La Brillante” de Castellolí, sensibilitzat amb les causes socials, aposta per la solidaritat més viva i col•labora amb el Banc de Queviures d’ Igualada de Creu Roja. Una tarda de barreja de valors humans, culturals i socials on la comèdia vol ajudar a alleugi la realitat més crua de moltes de les famílies de la nostra comarca i tot amb un clar objectiu: la sensibilització i el suport a aquestes famílies més necessitades.

“Pel davant i pel darrera” és dues comèdies en una, sobre el vodevil “Ya no se donde tengo la sardina”. Veurem les aventures d’ una companyia de teatre molt peculiar mentre escenifica aquesta funció, tant pel davant com pel darrera. I mentre a l’ escenari la funció discorre de la manera més “habitual”, al darrera els actors i actrius viuen un conjunt de despropòsits entre baralles i relacions. Una divertida comèdia que donarà a l’ espectador una altra visió del món del teatre que coneix, i l’ acostarà a la vida de l’ interior d’ un escenari, habitual o no, sempre amb un somriure.

Pel davant una comèdia per passar una bona tarda, i pel darrera un propòsit solidari.

La recollida d’ aliments anirà destinada al programa de “Lluita contra la pobresa” del Banc de Queviures de Creu Roja, el qual durant el 2013, va arribar a atendre a 273 famílies de mitjana al mes!

Us animem a passar una estona on els riures i la solidaritat emmarcaran la vetllada.
La causa està justificada!!

 1782560_600583403344135_1645759325_o       1920233_600583593344116_1826504344_n