Nova ubicació dels Contenidors de deixalles de RSU i FORM de Sant Feliu

El passat divendres dia 31 de gener de 2014 es va produir un greu accident de circulació amb la implicació d’ un turisme d’ un veí del barri de Sant Feliu i un camió de FCC del servei de recollida d’ RSU. El resultat a banda dels danys materials, va ser que un treballador del servei va quedar ferit greu.

Des de que el camí està asfaltat, la única possibilitat d’ arribar a recollir els contenidors d’ RSU  i FORM es que el camió corresponent realitzi una maniobra marxa enrere des de la rotonda fins al inici del pont sobre l’ A2. (No es possible circular pel camí de Sant Feliu degut a la limitació de pes màxim autoritzat  de 16 Tones.).

Aquesta maniobra, a banda de perillosa com desgraciadament es va poder constatar, no està permesa pel codi de circulació.

A petició del Consell Comarcal de l´Anoia (Departament de Medi Ambient), l´Ajuntament de Castellolí, per a donar compliment a la Llei i minimitzar riscos per accidents, ha autoritzat la re-ubicació dels contenidors.

Els contenidors s´ han  traslladat de sobre el Pont de l´A-II, al  davant del Restaurant de Cal Parera. (Al costat dels ja existents de Selectiva).

    sant feliu 2      sant feliu 1