Reunió amb els Veïns/es de la Urbanització “Els Pinyerets” de Castellolí

El passat dimecres dia 5 de Febrer de 2014, a la Sala de Plens de l´Ajuntament de Castellolí, l´Alcalde de Castellolí es va reunir amb una gran part dels veïns i veïnes de la Urbanització “Els Pinyerets” de Castellolí.

pinyerets_55868969 basures pinyerets pistes-tennis-els-pinyarets

L´Objectiu de la reunió, era una posada en comú de les principals preocupacions dels veïns/es d´ “Els Pinyerets” i la cerca comuna de solucions als seus problemes.

Els temes tractats, entre d´altres van ser:

  1. La actual ubicació dels contenidors de Deixalles i de Recollida Selectiva. (Actualment l´Ajuntament està estudiant totes les possibilitats de re-ubicació dels actuals contenidors amb la finalitat d´intentar minimitzar les molèsties, alhora evitar l´ intrusisme i millorar la imatge de la Entrada de la Urbanització)
  2. La connexió amb el Nucli de “Els Pinyerets” amb el Nucli Urbà de Castellolí pel camí Peatonal (Es van informar  que l´Ajuntament ja ha aprovat el Planejament per fer-ho possible, que ara depen del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i que es preveu tenir -ho tot apunt per iniciar les obres a l´estiu d´aquest any)
  3. L´estat actual de les Pistes del Tenis. (Es té que fer un manteniment i arreglar els forats de les pistes)
  4. La Il·luminació dels Pinyerets. (Afegir alguna farola, i fer que totes funcionin correctament)
  5. La Seguretat de la Urbanització, després de varis intents de robatori en els darrers mesos era el tema de més preocupació per part dels Veïns/es. Va ser el que més temps es va debatre en la cerca de solucions,  i finalment, es va consensuar amb les següents mesures a aplicar:

images (1)

  • S´ instal·laran Camares a les Faroles dels carrers dels Pinyerets.
  • Es realitzaran Plaques Indicatives de Presencia de Cameras per a posar a les Façanes de les parcel·les que ho vulguin.
  • Es realitzarà un Grup Social de Veïns/es a través de la Plataforma Watsapp per  usar únicament per a les Urgències i Vigilància de la “Urbanització dels Pinyerets”.

La gestió i el cost de les mesures a aplicar l´assumirà íntegrament l´Ajuntament de Castellolí.