URGENT: Projecte Joves per a l´Ocupació (Termini per apuntar-se fins el 7 de Febrer)

El passat dimarts dia 4 de Febrer de 2014, des del Consell Comarcal de l’ Anoia, van agraïr a l´Ajuntament de Castellolí el seu suport  pel projecte Joves per a l’ Ocupació, i van informar que, en aquesta nova edició, també s´ha resolt favorablement.

Aquest projecte té per objectiu facilitar la inserció laboral de les persones i fomenta el retorn al sistema educatiu.

Va dirigit a persones joves desocupades de 16 a 25 anys de la comarca de l’ Anoia, amb baixa qualificació i/o dèficits formatius.

A efectes d’ aquest programa s’ entén per baixa qualificació i/o amb  dèficits formatius aquelles persones joves que no disposin de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) i aquelles que malgrat l’ hagin obtingut no hagin continuat amb els estudis post-obligatoris.La metodologia de treball que s’ aplica és a través de la combinació d’ accions d’ orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació per a l’ obtenció de la ESO, formació professionalitzant i adquisició d’ experiència professional en empreses.

En aquests moments ens trobem en la fase de selecció de persones interessades en aquest.

La metodologia de derivació és a través de dues vies, des del SOC o bé des d’ altres entitats tant públiques com privades.

Si esteu interessats en derivar-vos, aneu presencialment a l´Ajuntament de Castellolí a apuntar-vos (o comuniqueu-ho via correu electrònic), com a màxim el 7  de febrer del 2014.

Des del Consell Comarcal de l’ Anoia, un cop apuntades us citaran a unes sessions de grup informatives, i posteriorment es realitzant entrevistes individuals amb els pre-candidats. Dels joves seleccionats es procedirà a la comprovació amb el Servei d’ Ocupació de Catalunya de que són persones que estan en situació d’ Atur, inscrites com a DONO.

 El perfil de persona per poder accedir al projecte és:

  • Jove entre 16-25 anys
  • Amb baixa qualificació i/o dèficits formatius
    • ·         En situació d’ Atur, inscrits com a DONO

Per qualsevol aclariment, truqueu al Ajuntament (938084000).

Atentament;

Promoció Econòmica

Ajuntament de Castellolí