Visita dels Nens/es de P4 i P5 del CEIP “Les Passeres” a l´Ajuntament

El passat dimecres dia 5 de Febrer de 2014, els nens i nenes de l´escola del CEIP “Les Passeres” de Castellolí, acompanyats de la seva Directora i de las seva Professora, van visitar l´Ajuntament de Castellolí.

Els va rebre l´Alcalde, qui els va ensenyar tot l´edifici i alhora els va explicar qui hi treballava i quina feina s´hi feia.

unnamed (1)       unnamed

Després a la Sala de Plens vam respondre totes les preguntes que duien preparades per l´ocasió.

1606293_10202868569425233_1064500192_o

Seguidament, l´Alcalde els va donar com a record de la seva visita a l´Ajuntament de Castellolí;  un exemplar d´el Llibre “El Terme i el Castell de Castellolí a l´època moderna (segles XVI-XVIII)” per conèixer millor la història del Poble,  un Buf de “Castellolí Ens Movem” edició 2014, per quan practiquin esport i un caramel per acabar de gaudir del moment.

Va ser una visita molt especial per tots/es, tot un Plaer per  l´Ajuntament de Castellolí!!!