L´Outdoor Center de Castellolí s´ha equipat amb 7 Bicicletes Mountain-Bike

El Consell Comarcal de l´Anoia i l´Ajuntament de Castellolí,  han dotat amb 7 bicicletes Mountain-Bike al Outdoor Center de l´Anoia de Castellolí.

          IMG_23521BIMG_2355

L´objectiu es posar els mitjans a disposició de les persones interessades en conèixer els camins i corriols del nostre entorn tot practicant esport amb bicicleta, i així, dotar de més serveis la instal·lació per a potenciar-ne més el seu ús.

La empresa responsable del seu manteniment, conservació i control, es l´Ajuntament de Castellolí a través de l´empresa explotadora del Local “La Brillante”(Local del Outdoor Center Anoia de Castellolí)

 IMG_2348

Els interessats en el servei,  ja es poden posar en contacte amb l´Enric Brunet directament a la seu del Bar “La Brillante”, o a través del Telf. 659397033.