1r European Clean Up Day & Simulacre d’extinció incendi 2014. Dissabte, dia 31 de maig

Una acció per la natura, una jornada diferent !

Ets una part important de Castellolí i tots sabem que per tu el territori, el medi ambient és bàsic, la natura mereix una acció i el nostre entorn s’ho val  !!!

Let’s Clean Up Europe ! És una jornada on TOT Europa fa dissabte i CASTELLOLÍ s’hi vol sumar de manera totalment altruista i en benefici de tots els qui hi vivim i també per aquells qui en sou simpatitzants o amics. Aquesta és una acció a nivell europeu, que promou l’ARC, de la Generalitat de Catalunya i l’hem organitzat a proposta del departament de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Anoia.

Fem tandem amb l’ADF i volem així sumar-hi molts voluntaris. Cada any es programa el simulacre d’incendi per aquestes dates. Per això enguany us volem proposar que participeu en la primera edició de l’European Clean Up Day & Simulacre d’extinció incendi 2014. Mantenir el nostre territori lliure de residus i extingir incendis és una suma que va a favor del nostre entorn, a favor dels nostres boscos. Per això us volem esperonar a participar !!!

APUNTA’T !!! Contacta amb nosaltres, a l’Ajuntament o a l’ADF i vine al 1r European Clean Up Day & Simulacre d’extinció d’incendi 2014 que es portarà a terme el proper dia 31 de maig, per la tarda. 

L’únic requeriment és que, vingueu amb roba i calçat còmode, guants i gorra.

 Residus

La conscienciació de mantenir els espais lliures i oberts tan nets com es mereix la natura, no és senzilla. Dipositar els residus als llocs adients és molt important !

Després de descobrir alguns dels nostres camins en 4 x 4 per localitzar el punt de destí, on es farà el simulacre d’extinció d’incendi, participarem a l’acció de fer dissabte i retirarem residus abocats a la natura. Tot seguit ens aplegarem a la Plaça de les escoles per berenar i valorar els resultats: els volums i quilos de residus recollits i el resultat del simulacre.

Per la natura, participa !

 

Teresa Guixà                                                                                 Josep Jorba

Medi Ambient, Agriculura i Forestal                                President de l’ADF de Castellolí