Arranjament de la zona de “La Pedrera” de Castellolí

L’Ajuntament de Castellolí, conjuntament amb els Propietaris dels terrenys afectats (sr. Vidal), han arranjat el camí i l’esplanada de la zona de “La Pedrera” (Es tracta del camí que porta a l’empresa El Gos-Blanc i a les Coves de Cal Llucià…), que es trobava en molt mal estat!

Feia molts i molts anys (des de la construcció de l’Autovia), que era una zona de Castellolí que estava en mal estat. S’hi havien deixat restes de paviment asfàltic, restes de materials d’obra (runes), males herbes, antigues construccions derruïdes, etc. Tot plegat, provocava un impacte visual  greu per tot l’entorn, perjudicant els interessos de les empreses properes i als usuaris que utilitzaven aquest camí.

IMG-20140616-WA0003  IMG-20140616-WA0001

L’arranjament que s’ha fet, ha estat consensuat per totes les parts (Propietaris, Empreses i  l’Ajuntament), amb la finalitat de no perjudicar a ningú, i s’ha cercat  la millor opció de millora per a totes les parts. La Proposta escollida, i ja està parcialment executada.

S’ha desviat el traçat del camí, per tal de poder consolidar millor el terreny. La nova superfície de camp, es plantarà de conreu l’any vinent (en època de sembra).

IMG_2955  IMG_2957

Ja estan realitzades les obres de desviació del camí, d’explanació i consolidació del terreny.

S´ha retirat el residu de l’Autovia A-II i les runes d’abocaments descontrolats no autoritzats.

IMG_2958  IMG_2959

El cost del manteniment del camí l’ha assumit l’Ajuntament de Castellolí, i el cost del desviament del camí, la millora i l’adequació de l’esplanada la Propietària dels terrenys (Sr. Vidal).

L’Ajuntament de Castellolí dona les gràcies als Propietaris per aquesta iniciativa, que és una millora, evident, pel nostre entorn.  Moltes Gràcies!!!

A “Castellolí, Ens Movem”!!!!