“Castellolí” a la FirAnoia del 12 al 14 de Juny de 2014

FirAnoia, un aparador per tota la comarca

Els propers 13, 14 i 15 de juny arriba una nova edició de FirAnoia, una fira multisectorial en la que botigues, comerços, entitats, empreses, associacions i iniciatives de tots els sectors de l’Anoia hi tenen lloc per donar a conèixer els seus productes i serveis.

al juny estiu lluny gelatFirAnoia són tres dies de poder passejar, degustar, conèixer, comprar, descobrir i gaudir de l’aparador més gran de la comarca. Carrers plens de parades, places guarnides, estands, mostres, espectacles i activitats que completen un programa per a tots els públics i tots els gustos: activitats infantils, espais de lleure, degustacions, actuacions musicals, mostra d’artesania, xerrades i conferències, jocs de taula, lan party, assaig a la fresca dels moixiganguers, frontennis, golf per a nens, partits de futbol, d’hoquei i de bàsquet, exhibicions de dansa, concerts…

                          D-17224-0168  2013 fira anoia

En aquest any del tricentenari del 1714, i durant tots els dies de la Fira, s´exposa gratuïtament un diorama de Playmobil, on es representa varis moments del Setge (es pot veure l’acció de l’ Onze de Setembre; quan el Duc de Berwick relleva al duc de Pòpoli com a comandant de les forces borbòniques, l’arxiduc Carles III marxant de Barcelona desoint l’ajuda demanada per la Generalitat, el campament de miquelets refugiats al bosc, etc.). Per visualitzar-lo  heu d´entrar a l´estand de l´Ajuntament de Castellolí.

Casanovas

13, 14 i 15 de juny, us hi esperem!