El Grup de Teatre infantil presenta “Alícia al País de les Meravelles”

El proper dia 15 de juny a 2/4 de 7h de la tarda el Grup de Teatre Infantil de Castellolí presenten el musical “Alícia al País de les Meravelles” dirigit per Maria Berenguer. Els alumnes han preparat l’espectacle amb moltes ganes i molta il•lusió. Un viatge esbojarrat de somnis i molta música. Un any més el grup té l’honor de comptar amb la professionalitat de la prestigiosa escola “CAZCARA Image Group”, qui caracteritzarà als petits artistes d’aquesta fascinant aventura. Una trentena de petits artistes donaran vida a aquest espectacle musical: Mariona Trullàs, Alba Cervera, Laia Folqué, Laia Cos, Jana Vila, Paula Chana, Marta González, Queralt Casadesús, Ariadna Andreu, Ia Mabras, Júlia Puigdellívol, Georgina Jaén, Jana Castelltort, Joel Grados, Blai Casadesús, Mar Serra, Roser Vila, Anna Saiz, Àgata Grau, Lara Villamurt, Sinaí uribé, Júlia Vila, Ariadna Mabras, Cristina Ribera, Paula Sánchez, Ona Andreu, Idoia Lan Costa, Noa Freixas, Narié Uribé i Brugués Folqué.

Programa: CARTELL DEFINITIU- nou