L´Ajuntament de Castellolí ha contractat a 2 treballadors nous.

Tot i els temps que corren, a través d´un Plà d´Ocupació de la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Castellolí, ha contractat a 2 treballadors nous, que es trobaven en situació d´Atur, per a fer feines de Manteniment, Construcció i Pintura pel nostre municipi.

El cost salarial es assumit íntegrament per  la Diputació de Barcelona.

S´ha contractat el Josep Martínez (Professor de Balls de Saló i  Cafeter de “La Brillante”) com oficial Pintor-Paleta per un període de 6 mesos,  i en Josep Bisbal (veï de Castellolí), com ajudant de Paleta-Pintor per un període de 3 mesos.

IMG_3119b

Aquest va ser el resultat, de un procés de selecció de personal després de convocar les ofertes de treball, en la que es van presentar 9 candidats, 4 dels quals eren de Castellolí. Després d´entrevistes personalitzades, dels 4 candidats veïns de Castellolí, només un va voler seguir en el procés acceptant el lloc de treball.

Amb la seva contractació, es preveuen fer les següents obres de Millora i Manteniment al nostre Municipi:

  • Adequació de la Piscina (Pintura i rejuntat de tot el vas de la Piscina)
  • Pintar l´interior de la Cooperativa
  • Pintar i arranjar el Centre. Adequar-lo a nou usos; Centre Gastronòmic i Alberg-Pelegrins
  • Adequació espai i església de Sant Feliu
  • Adequació espai Església Vella
  • Pintura Vestidors de les Pistes de Tenis
  • Col.locació nous cartells de nom de Carrers
  • Etc