Festa Jove 2014

Us comuniquem que el proper  dissabte 19 de juliol celebrarem la Festa Jove de Castellolí. Esperant una gran afluència de públic, volem recomenar-vos com a mesura  preventiva, per tal de minamitzar i evitar possibles actes vandàlics, que tanqueu els cotxes als garatges  i retireu el mobiliari privat que tingueu a la via publica. Alguns carrers del Poble quedaran tallats al transit rodat de les 24:00h de la nit a les 7:00h del matí, alhora que s’habilitarà una zona de parking a la Ronda Nord per a minimitzar la circulació al nucli de Castellolí. S´ha contractat seguretat privada per a vetllar per el nostre municipi durant tota la nit. Volem agraïr per avançat la vostra paciència i comprensió, i esperem que tots  junts poguem gaudir i participar d’aquesta festa tan arrelada en el nostre municipi. 20140709133038041_0001